I TROBADA D’INSTITUTS BASTONERS DE CATALUNYA a l’Institut La Romànica

 

Cartell: Carme Bonet

Text, fotografies i nota de premsa: Adrian Ortiz:

29 d’abril de 2019, Dia Internacional de la Dansa, la cultura popular i l’ensenyament fan un nou pas conjunt per dur a terme la 1a Trobada d’Instituts Bastoners de Catalunya: un esdeveniment pensat per crear un espai on les i els joves puguin conèixer altres instituts, intercanviar experiències i promoure un canvi en la societat a través del Ball de Bastons. I és que des de l’organització es defensa que la cultura popular és una eina educativa i transformadora de la societat.

El projecte ha estat organitzat per la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya amb la implicació i coordinació del’Institut La Romànica i l’AMPA del mateix centre.

Us adjuntem la nota de premsa i a continuació podreu trobar l’enllaç amb una selecció de diverses fotografies, totes elles amb la seva corresponent descripció.

NOTA DE PREMSA

Més fotografies: https://bit.ly/2VCWZun

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>