25 anys fent camí. Felicitats Can Planas!

Tota la comunitat educativa que formem l’Institut La Romànica volem felicitar l’Institut Can Planas en el seu 25è Aniversari com a Institut.

20170304_131025

El passat 27 d’octubre hi va haver el tret de sortida de les activitats de celebració del 25è aniversari, que va consistir en una interessant taula rodona per analitzar l’adequació del món acadèmic amb la nostra realitat laboral i socioeconòmica, sota el títol: “El paper de la Secundària i el Batxillerat en un context sociolaboral canviant”.

Coincidint amb la Jornada de Portes Obertes del mes de març, es va fer una trobada d’antic professorat i alumnat del centre i, properament, es farà una caminada pel riu Ripoll i un sopar de final de curs.

20170304_132129

Que aquest arbre que heu plantat i que simbolitza aquests 25 anys com institut us doni, metafòricament, l’aixoplug i l’oxigen necessaris per seguir endavant formant els i les nostres joves. Endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>