ENGLISH DAY 2021

Durant aquests últims mesos, els alumnes de 4t C ( Anna L, Nora, Paula, Anna O, Nina, Toni i Nahuel ) hem estat organitzant un escape room, en anglès, per celebrar l’English day que es va celebrar al mes de març amb els alumnes de 5é i 6é de les escoles La Torreta i Santa Agnès.

Primer vam gravar uns videos d’introducció, on explicavem que algú ens havia robat material i necessitàvem la seva ajuda per saber qui havia sigut, i altres vídeos explicant el funcionament d’algunes proves.  Acabat el visionat del vídeo d’introducció els alumnes comencen a treballar amb el power point. Era un power point amb endevinalles i jocs, els quals havien de completar i si ho feien bé el professorat donava una peça d’un puzle que havíem preparat nosaltres prèviament. Aquest puzle contenia un missatge secret que havien de desxifrar amb un codi i donava la descripció del lladre.

Al acabar aquesta activitat els nens i nenes ens van enviar un correu on deien el nom del lladre i que els havia agradat molt aquesta activitat. A nosaltres també ens ha agradat molt organitzar aquesta activitat i esperem que altres alumnes puguin gaudir de la nostra feina. Us deixem l’enllaç a les activitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>