Promoció d’activitats esportives

Des del departament d’educació física i amb la col·laboració del Club de Tennis la Bisbal d’Empordà es farà la setmana del duatló i triatló.
Des del 5 al 9 de març, es promocionaran aquestes activitats esportives pels alumnes de 1r i 2n d’ESO, dedicant una hora d’educació física a la seva pràctica. Un dels objectius serà que els alumnes coneguin aquests esports variant així l’oferta del currículum d’educació física. En el cas que l’activitat sigui molt gratificant per l’alumne/a i el vulgui practicar com a activitat extraescolar hi ha la possibilitat d’afegir-se al grup de l’institut (iniciat aquest any), de forma totalment gratuïta gràcies a la subvenció de l’Ajuntament de la Bisbal.
El nostre principal objectiu com a docents especialistes en educació física és engrescar als/les alumnes/as  a practicar més esport durant les hores no lectives i beneficiant així la salut.
Si algú està interessat en la pràctica del triatló que es fa en el Club de Tennis els dimarts i dijous de 19:45 a 20:15, que es posi en contacte amb la Mònica Llach o enviï correu a mllach@ieslabisbal.cat.