Comença la preinscripció a Batxillerat i Cicles

La preinscripció per a cursar Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà a La Bastida durant el curs 2019-2020 serà entre els dies 14 de maig i 21 de maig, ambdós inclosos. Per a Cicles Formatius de Grau Superior la preinscripció serà del 29 de maig al 5 de juny, ambdós inclosos. La matriculació serà més endavant, ja a la primera quinzena de juliol.

Teniu tota la informació sobre la matriculació en estudis al nostre centre en aquest enllaç, o bé visitant el web del Departament d’Ensenyament per a Batxillerat o per a Cicles Formatius de Grau Mitjà o per a Cicles Formatius de Grau Superior.

Us recordem que l’horari d’atenció al públic de la nostra secretaria és als matins, de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:00; i a les tardes, dilluns i dimecres, de 15:00 a 17:00.

12 comentaris

 1. Roser

  Buenos días,
  Tengo problemas para poder realizar la preinscripción online y ahora mismo me encuentro fuera de España.
  Hay algún otro modo de poder preinscribirme?
  Gracias,
  Saludos

  1. Sergi Viciana Autor de l'article

   Hola, Roser,

   Em temo que no, no depén de nosaltres. Tens un grapat de dies per fer-la, si tens problemes ara mateix. I sempre pots demanar-li a algú que estigui aquí que te la faci. No pateixis.

 2. Clara Alonso

  Hola, ya hecho la preinscripción por internet y ahora no sé si tengo que presentar alguna documentacion en el centro antes del 21 de mayo o no ?
  Si pueden ayudarme, gracias

  1. Sergi Viciana Autor de l'article

   Hola, Clara,
   Si has fet la preinscripció electrònica, en principi ja està tot. Comprova al final del full, i si no hi diu explícitament que has de portar res, ja està.
   Si has fet la preinscripció amb suport informàtic, cal que portis el resguard i la documentació que no s’hagi validat (apareixerà com a “no validat”).
   Tens tota la informació aquí si és per Batxillerat, o aquí si és per a Cicles Formatius.

  1. Sergi Viciana Autor de l'article

   Hola, Mari,

   Ho sentim molt, però ja no hi ha res a fer. Si al setembre, un cop passat el periode de matriculació oficial, encara queden places, podràs inscriure’t en el nostre o en algun altre centre.

  1. Sergi Viciana Autor de l'article

   Hola, Raquel,
   Si has fet la preinscripció online, hauràs rebut un mail informant-t’hi. Si no, sempre pots pujar al centre i mirar-ho al panell d’informació que hi ha en entrar, al hall.

   1. Raquel Ferreres López

    Gràcies! He anat a veure les llistes, però com sé si el meu fill té plaça al vostre centre? Ell accedeix per un PFI

 3. Encarnacion

  Bona tarde:

  Si em podeu ajudar… en rebut el misatge de les llistes definitivas i quant entrem per a consultarles, ens possa el tex seguent :

  “Nombre total de sol·licituds que en primera opció han demanat el mateix centre, ensenyament, curs ,règim i torn: 73
  Nombre de sol·licituds que accedeixen per la mateixa via d’accés i que en primera opció han demanat el mateix centre, cicle, curs i torn:47

  Posició: 40
  Número de desempat: 3150”

  Aixo el tenim que interpretar com un “SI esta aceptat al centre” … perque no ho saben interpretar el que possa al escrit …

  Perdonau les molesties 🙁

  Moltes gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>