8 comentaris

 1. Andrea Escat

  Hola!!!! La meva amiga i jo estem interessades a obtenir informació sobre el Cicle Superior d’Educació Infantil per al curs 2021-2022. Gràcies.

 2. Lidia

  Hola, bon dia. Sóc una noia que va estudiar amb vosaltres el cfgs d’ Integració social, el vaig acabar l’any 2018.

  M’agradaría saber si teniu ja els títols oficials, en cas d’afirmatiu quan podría anar a buscar-ho?

  Gràcies!

 3. MCarmen Parada Carrero

  Bon día
  Voldria informació sobre el ciclo de Grau mitxa de l’esport. Com funciona.
  Gràcies.

  1. Rebeca

   Bona tarda MCarmen,

   El cicle de CAFEMN és un dels cicles mitjans amb més demanda de Catalunya, actualment la durada és d’un curs, però de cara a l’any que ve canviem de llei educativa: de LOGSE a LOE, això vol dir, entre altres coses, que passa a ser de 2 ANYS. Aquesta vindria a ser la novetat més important.

   En aquest cicle els crèdits/mòduls més importants i amb més carrega lectiva actualment son conducció de grups en el medi natural (senderisme), conducció de grups amb bicicleta(BTT) i conducció de grups a cavall (hípica), com veus és un cicle formatiu molt lligat al medi natural i en el qual és requereix ser una persona activa/esportista.
   En aquest cicle també s’estudien altres matèries relacionades amb l’esport com son la dinamització de grups, primers auxilis, gestió esportiva…de cara al proper curs si finalment el departament d’educació aprova la nova llei educativa també augmentarà el nombre d’hores dedicades a matèries relacionades en el medi natural aquàtic (pren rellevància la natació).
   Tant amb l’actual llei com amb la nova hi ha un nombre d’hores dedicades a formació en centres de treball (pràctiques formatives), en el qual l’alumnat pot posar en pràctica els aprenentatges adquirits durant la seva formació.

   Esperem haver resolt els teus dubtes, però si necessites més informació torna a contactar amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>