1 origami 1 euro 2020, “El fil vermell del destí”

La llegenda oriental coneguda com “el fil vermell del destí” explica que hi ha persones que estan destinades a conèixer-se gràcies al fil que ens acompanya des que naixem. El fil està lligat als dits petits de la mà i es pot allargar, tensar i destensar, però no es pot esquinçar ni desaparèixer: tant és el temps i la distància que hi hagi entre aquestes persones.

Malauradament, enguany hem de guardar les distàncies físiques entre nosaltres per a un bé comú. Precisament això, però, ens ha fet pensar que, malgrat no poder abraçar-nos tan sovint com voldríem, d’alguna manera, potser estem connectats a un altre nivell amb el fil vermell. Un fil que ens connecta i que, com cada any, farà que la campanya “1 origami, 1 euro” sigui un èxit rotund entre escoles, associacions, entitats i tots els qui hi vulguin participar.

Per cada origami que rebi la Fundació MGC, donarà 1 euro en benefici de l’entitat que esculli el donant: La Marató de TV3 2020 (dedicada a la COVID-19), ONCOLLIGA o a la Fundació Enriqueta Villavecchia fins a un màxim de 50.000 €.

Al Júlia Minguell aportem el nostre granet de sorra!