JORNADA DE PORTES OBERTES VIRTUAL

El passat dissabte 7 de març vam celebrar la Jornada de Portes Obertes del nostre institut amb una gran assistència de famílies interessades en conèixer el nostre projecte educatiu.

Malauradament la sessió informativa del dimarts 17 de març es va haver de cancel·lar degut al tancament dels centres educatius per prevenir l’extensió del Covid 19.

Les famílies que vulgueu informar-vos sobre la nostra proposta educativa podeu trobar en aquesta notícia i en la resta de la pàgina web del centre informació abundant per poder prendre les decisions sobre la preinscripció dels vostres fills i filles.

També trobareu informació sobre l’Institut Josep Pla a la Guia de centres del Consorci d’Educació de Barcelona (Guia de centres Institut Josep Pla).

Les qüestions relatives al procés de preinscripció i matrícula les podeu consultar a la pàgina web del Consorci (Preinscripció i Matrícula Ensenyament Secundari Obligatori).

Cal estar atents a les instruccions que es donin des del Departament d’Educació per adequar el procés de preinscripció a la situació actual de tancament de centres a causa de la crisi sanitària.

Malgrat les limitacions a les quals ens sotmet la situació actual, intentarem respondre els dubtes que les famílies interessades en preinscriure els vostres fills i filles al nostre institut ens adreceu al correu del centre (iesjpla@xtec.cat).

Dossier famílies Jornada de portes obertes ESO

Dossier famílies Jornada de portes obertes BATXILLERAT

Fulletó informatiu Jornada de portes obertes

Aquí teniu una mostra de les activitats que vam dur a terme en el marc de la Jornada de portes obertes. Desitgem que us agradin!