Treball de recerca de batxillerat

transmisio-coneixements

Documents per triar el treball de recerca

Per triar el treball de recerca, primer heu de llegir el document amb les propostes dels departaments didàctics. A continuació, heu d’omplir el full de tria i lliurar-lo a coordinació de batxillerat.

Pautes per  elaborar el treball de recerca

A continuació, teniu la presentació de diapositives que es passa a tutoria per explicar què i com s’ha de fer el treball de recerca. De fet, és un resum i una explicació del document Pautes per fer el treball de recerca, que tots els qui feu el treball de recerca heu de tenir i consultar mentre l’elaboreu. Tingueu en compte que a l’avaluació del treball de recerca es valorarà saber treballar en equip, ja que es una competència bàsica en el món de l’estudi i del treball en el segle XXI. Per aquest motiu  recomanem que el treball es realitzi en parelles.

 
Les pàgines sobre el Treball de Recerca de l’edu365 i Treball de Recerca del gencat són de consulta obligada.
A la pàgina web de l’institut hi ha molts enllaços que us seran útils per elaborar el treball de recerca amb enllaços a cercadors de biblioteques digitals entre d’altres. També podeu consultar el catàleg en línia de la biblioteca.
Si teniu dubtes a l’estiu podeu utilitzar el servei  Pregunteu, les biblioteques responen que és un servei d’informació cooperatiu de biblioteques públiques de totes les comunitats autònomes.

Premis per als treballs de recerca de batxillerat

Hi ha dues pàgines webs amb una àmplia selecció de premis on es poden presentar els Treballs de Recerca de Batxillerat:
Selecció de Premis per a Treballs de Recerca
Fòrum de Treballs de Recerca de Batxillerat a Horta- Guinardó
Els Centres de Recursos del Professorat (CRP) d’Horta-Guinardó, cada any convoca un Fòrum de Treballs de Recerca per als centres del seu Districte. Els dos millors dels presentats tenen com a guardó ser inscrits pel propi CRP a l’edició de l’any següent de l’Exporecerca Jove.