Obert el termini per a la sol·licitud d’ajuts de menjador escolar a l’Alt Urgell

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell obrirà el 29 de maig, el termini de presentació de sol·licituds per a la percepció d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2017-2018. Les subvencions, que s’atorgaran per raons econòmiques, socials o geogràfiques, van adreçades a alumnes escolaritzats dins del municipi de residència, que cursin l’ensenyament obligatori o el segon cicle d’educació infantil.

El beneficiaris hauran d’estar matriculats als centres públics o privats-concertats de la comarca. Les sol·licituds es podran presentar al Consell Comarcal fins al 23 de juny. A més de presencialment, també es podran fer els tràmsits de forma telemàtica a través de la seu electrònica l’ens alturgellenc. Es manté que només calgui presentar una instància per família. D’altra banda, des del servei d’Ensenyament del Consell Comarcal es recomana demanar hora per revisar la sol·licitud abans de presentar-la.

Les bases de les subvencions es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal (www.alturgell.cat) o personalment a la mateixa seu de la institució. Per recollir els impresos no cal demanar hora. En aquestes bases apareixen especificats els requisits per accedir als ajuts, la documentació que ha d’acompanyar la sol·licitud, els criteris que s’empraran a l’hora de concedir les beques i la quantia d’aquestes, entre altres qüestions.