L’alumnat de l’Institut Joan Amigó i Callau realitza les proves oficials de Cambridge

Des del curs 2012-2013 el nostre centre ofereix a l’alumnat l’oportunitat de realitzar els exàmens oficials de Cambridge per tal d’obtenir un certificat que acrediti els seus coneixements de la llengua anglesa, un certificat necessari si es vol aconseguir una titulació universitària (nivell B2) i també molt sol·licitat en el món laboral.

El passat dissabte 22 de maig més de 50 alumnes es van presentar a les proves després d’haver estat assessorats per les professores del departament de llengües estrangeres, en un entorn totalment adaptat a les mesures sanitàries contra la Covid-19 vigents.

No cal dir, que aquesta activitat no seria possible sense la col·laboració i predisposició de l’AMPA, qui finança la meitat del cost. Tot plegat una iniciativa que sens dubte ajuda a millorar els resultats acadèmics del nostre alumnat i els anima a seguir formant-se en un món cada vegada més internacional, multicultural i plurilingüe.

Les professores de llengües estrangeres


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>