NOTÍCIA SOBRE EL PREMI EUROPEU ETWINNING PER UN PROJECTE DE L’INS. JAUME CALLÍS, AL PROGRAMA “LA AVENTURA DEL SABER” DE RTVE 2

Avui dilluns 10 de juny, a RTVE 2, al programa “La Aventura del Saber”, notícia sobre l’acte de lliurament del Premi Europeu pel projecte “The Truth Behind Palm Oil” que tingué lloc el passat 16 de maig a la sala d’actes del nostre institut, amb la presència de representants d’educació de la Comissió Europea a Brussel.les, el MEC de Madrid, del Departament d’Educació de Catalunya, i de l’Ajuntament de Vic.

El projecte va ser realitzat per alumnes de 3r d’ESO el curs 208-19, dins de l’assignatura de llengua anglesa i va tractar sobre la problemàtica de l’oli de palma.

Aquí podeu veure la gravació de tot el programa. Podeu veure la notícia: la intro al minut 1.15 i la notícia a partir del minut 19.39 aprox.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>