L’Ajuntament organitza una jornada de voluntariat per recollir els residus del Glòria al Gurri i el Mèder – 8 de febrer, de 10 del matí a 2 del migdia

L’acció per protegir els ecosistemes fluvials, després del pas del Glòria a Vic, tindrà lloc dissabte, 8 de febrer, de 10 del matí a 2 del migdia, en quatre punts distribuïts per les lleres dels dos rius al municipi.  L’Ajuntament promou una acció per protegir els ecosistemes fluvials del Gurri i el Mèder després del pas del Glòria. La jornada que té l’objectiu d’implicar el màxim de persones i entitats possibles tindrà lloc dissabte, dia 8 de febrer, de 10 del matí a 2 del migdia.

L’Ajuntament proporcionarà sacs de ràfia per poder emmagatzemar els residus i ubicarà diversos contenidors per dipositar-hi els residus recollits en aquesta jornada de voluntariat ciutadà.Tothom qui tingui previst assistir en aquesta jornada per protegir els ecosistemes fluvials a Vic ha de portar guants i calçat còmode i adequat per netejar les lleres dels rius.

Quatre punts de neteja distribuïts pel Gurri i el Mèder

La jornada de voluntariat ciutadà promoguda per l’Ajuntament de Vic està centrada en quatre punts i ha de servir per netejar els residus que va arrossegar i dipositar el Glòria. És per això que personal tècnic de l’Ajuntament es distribuirà pels següents punts per exposar a les persones participants les normes a tenir en compte, així com facilitar-los material per emmagatzemar els residus:

Riu Gurri

Punt 1. Final del carrer Manuel de Pedrolo.

Punt 2. Aparcament de l’avinguda dels Països Catalans, al pont de les Germanetes dels Pobres (Parc Xavier Roca Viñas).

unt 3. El Mercer (camí que surt de casa de la Pilarín).

Riu Mèder

·         Punt 4. Solar sota el pont de la N-152 amb la carretera de la Guixa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>