CONVOCATÒRIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE L’ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L’INSTITUT JAUME CALLÍS DE VIC

 

CONVOCATÒRIA DE L’ASSEMBLEA GENERAL DE L’ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L’INSTITUT JAUME CALLÍS DE VIC

Benvolguts,

Em plau convocar-vos a la propera assemblea general ordinària de l’AMPA de INSTITUT JAUME CALLÍS DE VIC, que tindrà lloc a la sala polivalent de l’Institut, el proper dia 26 de juny de 2018 a les 18:00 en primera convocatòria i a les 18:39 en segona convocatòria, amb el següent ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.
  2. Presentació i informació del projecte ECOBOOKS d’Iddink per tal d’informar a totes les famílies sobre el funcionament del projecte de reutilització de llibres i conegueu quin és el funcionament de cara a obtenir els llibres pel curs vinent.
  3. Pels que ja han utilitzat aquest servei, informar que el dimarts 10 de juliol de 9:30 a 14:00 i de 15:00 a 17:30 el centre estarà obert per oferir el servei de recollida de llibres per tal que totes les famílies podeu retornar/reciclar els llibres d’aquest curs.
  4. Explicació de la gestió de les beques per a llibres/material escolar i també activitats esportives i lúdiques dins horari escolar.
  5. Aprovació de la liquidació de l’exercici en curs i presentació del pressupost pel curs vinent.
  6. Incorporar nous membres a la Junta, si s’escau.
  7. Precs i preguntes.

Esperem la vostra presència en aquesta assemblea i preguem puntualitat ja que l’empresa IDDINK serà qui obrirà l’acte.

El president de l’AMPA

Jordi Antentas

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>