Campus d’estiu a l’Advanced Space Academy de Huntsville, Alabama (BECA)

Alumnes interessats reunió dimecres 27 de febrer 2n pati a 3rA

 

Campus d’estiu a l’Advanced Space Academy de Huntsville, Alabama
Amb motiu del 50è aniversari de l’arribada a la Lluna, des de l’Ambaixada dels d’Estats Units i el Consolat General a Barcelona conviden a 8 estudiants d’entre 15 i 17 anys a participar a un campus d’estiu d’una setmana a l’Advanced Space Academy a Huntsville, Alabama, amb totes les despeses cobertes. Tota la informació sobre la convocatòria es pot trobar a la pàgina web. El termini per presentar sol·licituds acaba el 31 de març.
Els requisits són:Haver nascut entre el 2 d’agost de 2002 i el 2 d’agost de 2004.Tenir una mitjana d’excel·lent en anglès i en matèries STEM (matemàtiques, física, ciència o tecnologia).Tenir disponibilitat per viatjar entre el 3 i l’11 d’agost de 2019.Fer un vídeo d’1 minut explicant, en anglès, l’interès en participar en aquest campus d’estiu.Tenir l’autorització del pare, mare o tutor/a legal.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>