INSTRUCCIONS PER A LA MATRÍCULA DE BATXILLERAT – CURS 2020/2021 (alumnat nou)

El procés de matrícula constarà de dues part:

Primera part:

Cal enviar abans del 12 de juliol a insjaumecallis@xtec.cat la documentació següent, degudament complimentada i signada:

 • 1 fotografia de l’alumne/a tipus carnet (indicant a l’arxiu, nom, cognoms i curs)
 • Carnet de vacunacions
 • Resguard del títol d’ESO o volant d’inscripció provisional vigent per alumnes provinents de sistemes educatius estrangers.
 • Targeta sanitària de l’alumne/a

 

 • Complimentar formulari de connectivitat ENLLAÇ

Enviar un únic email amb tota la documentació, indicant clarament a l’assumpte el nom, cognoms i dni de l’alumne.

Segona part:

Un cop rebuda i revisada la documentació, rebreu un correu electrònic amb les instruccions instruccions per l’abonament de l’import que inclou: part del lloguer de pavellons, piscines, etc. per a activitats esportives, la quota per material i la quota de l’AMPA. Aquest abonament s’haurà de realitzar abans del 14 de juliol.

3 comentaris

 1. JJ

  Divendres dia 10 ens envieu un correu on ens dieu que al web de l’institut hi tenim les instruccions del que cal fer per matricular els nostres fills a 1er de batxillerat A les instruccions, plena d’enllaços de documents que hem d’omplir i altra documentació, ens dieu que tenim de temps per enviar-ho tot fins diumenge dia 12. I si una família marxa de cap de setmana?, o per qualsevol motiu no pot mirar el correu durant el cap de setmana?…. ja haurà fet tard. A més, al web també ens dieu que un cop revisada la documentació, ens enviareu un altre correu per avisar que hem de fer el pagament de la matrícula i que tindrem de temps fins el dimarst dia 14.
  No creieu que els teminis son una mica justos? i tots aquests enllaços no els podríeu posar al correu original per facilitat les coses?
  Agrairem si això us ho podeu revisar de cara a futurs avisos.
  Moltes gràcies.

  1. admin

   El calendari de matrícula ve donat pel departament d’educació. Nosaltres els patim tant o més que les famílies dels alumnes.
   intenteu fer-ho dins dels terminis si us plau, si no és possible, tan aviat com sigui possible…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>