Bateig de Vela del professorat

Bateig de Vela del professorat

per Institut Illa de Rodes -
Nombre de respostes: 0

foto_vela_2.jpgL'alumnat de 2n curs d'ESO del nostre institut s'iniciarà en els Esports nàutics i de Vela durant el curs 2013-14, a partir de la iniciativa del Departament d'Educació Física, i amb la col·laboració de la resta de departaments didàctics. Aquesta experiència els ajudarà a conèixer, practicar i estimar els diversos esports nàutics que l'ubicació natural de Roses els ofereix.

El professorat, acompanyat per la direcció i especialistes del Grup d'Esports Nàutics de Roses (GEN), ha pogut conèixer i realitzar les activitats, tant teòriques com pràctiques, que l'alumnat del nostre centre realitzarà. Ha estat durant el dijous 26 i divendres 27 de setembre, dies en què els professors i professores participants han pogut experimentar en pròpia pell les sensacions i aprenentatges que, en esports com el Windsurf i la Vela lleugera, realitzaran els nois i noies de 2n curs.

Des de la direcció del centre agraïm l'organització d'aquesta experiència al departament d'Educació Física i, en especial, al professor Xavier Cassorran. També, i molt especialment, a la direcció del GEN, que ha posat totes les facilitats per a que aquesta activitat hagi estat un èxit rotund, com podreu comprovar en el reportatge fotogràfic que trobareu als àlbums del centre.