Matriculació IOC a proves i curs d'accés als CFGS

Matriculació IOC a proves i curs d'accés als CFGS

per Institut Illa de Rodes -
Nombre de respostes: 0

Centre de suport IOC

Des del dia 17 fins al 26 de setembre de 2013, matriculació per a les proves i curs d'accés als Cicles Formatius de Grau superior.

Comencem el segon any de servei per a la comunitat local i comarcal. Es tracta del centre de suport de l'Institut Obert de Catalunya, . Des del centre de suport, ajudem l'alumnat que vol estudiar Graduat en ESO, Batxillerat en les seves tres modalitats, Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior i la Preparació d'Accés als Cicles Formatius de Grau superior a completar els procediments de matrícula i a iniciar les activitats de les matèries i mòduls que cursen.
Destaca en el seu model pedagògic la tutorització dels estudiants d'ESO i Batxillerat, a qui s'ofereix un guiatge inicial i uns serveis permanents de consulta i seguiment del seu progrès acadèmic, de forma que aconsegueixin el màxim èxit en els seus objectius d'estudi. Podeu adreçar-vos al nostre centre de suport via correu electrònic (ioc@iesilladerodes.cat) o des de la zona de suport IOC de la nostra pàgina web.