Available courses

UF 1 Sistemes de proveïment

UF 2 Instal·lacions i organització de la cuina

UF 5 Conservació de gènere cru, semielaborat i elaborat

UF 1 Processos i tècniques de cocció

UF 2 Elaboracions culinàries bàsiques

UF 4 Guarnicions i elements decoratius

UF 5 Regeneració de les elaboracions culinàries

UF 6 Acabats i presentacions

UF 7 El servei en cuina


UF 1 Atenció als clients al bar cafeteria 
UF 2 Cocteleria
UF 3 L'oferta culinària del bar cafeteria
UF 1 Atenció als clients al bar cafeteria 
UF 3 L’oferta culinària del bar cafeteria

This course intends to help you learn specific cuisine vocabulary, such as names for different fish or types of meat, etc....

Bon appetit!!!!

MP 10 Serveis en restauració

MP 07 Cuina i gastronomia

MP 10 Serveis en restauració

MP 07 Cuina i gastronomia


MP 10 Serveis en restauració

MP 07 Cuina i gastronomia

UF 2 Organització i gestió d'esdeveniments

UF 4 Sistemes de qualitat

UF 5 Direcció d’establiments d’allotjament rural

Professor Manolo Ortega

Professor: Manolo Ortega