Moodle de la tutoria de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mig d'Elaboració de Productes Alimentaris.
- Professorat editor: Blanca Calveras Santasusagna
- Professorat editor: Pere Fenés Fontanet
- Professorat editor: Josep Escolà Porta
- Professorat editor: Neus Isern
- Professorat editor: Roger Poblet Español
- Professorat editor: Carla Puigpelat
En aquest mòdul aprendrem a com realitzar les operacions de preparació de matèries primeres que la indústria alimentària aplica segons el producte alimentari que elabora. Treballarem les matèries primeres vegetals, càrnies i de pesca i aqüícoles, a més dels diferents processos de selecció, neteja, classificació de les mateixes i tècniques i mètodes relatius al condicionament (pelat, reducció de mida, separació i distribució de components...).
- Professorat editor: Josep Escolà Porta
- Professorat editor: Roger Poblet Español
curs sobre com gestionar ala compravenda
Curs corresponent al mòdul professional 12 d'anglès tècnic del CFGM Elaboració de productes alimentaris.
- Professorat editor: Carla Puigpelat