Taller de teatre a 1r d’ESO: un espai on poder jugar i aprendre

Els i les alumnes de 1r d’ESO del grup de desdoblament han començat, fa unes setmanes, un taller de teatre organitzat i dirigit per l’escola de teatre El bitxo.  L’objectiu d’aquest taller és poder fomentar l’expressió oral en català, així com millorar també la comprensió lectora i l’expressió escrita en aquesta mateixa llengua.

D’altra banda, es genera un espai de confiança i seguretat on els i les alumnes reforcen la seva autoestima, coneixen i expressen mitjançant el seu cos i les seves paraules diverses emocions i aprenen a confrontar-se davant el petit públic, ajudant-los a perdre la vergonya i la timidesa.

Així doncs, és un taller destinat a jugar, a aprendre, a potenciar la creativitat i la confiança amb l’objectiu de fomentar persones actives, crítiques i amb un equilibri corporal però també emocional. Els alumnes i les alumnes aprenen a posar-se a la pell d’una altra persona, a donar valor i sentit a diferents emocions com la ràbia, l’alegria, la tristor, la sorpresa… i el més important aprenen a escoltar-se els uns als altres d’una forma sincera i respectuosa.

Estigueu ben atents perquè d’aquí sortiran grans especialistes de l’art dramàtic!

1 comentari

  1. Montse

    Aprendre a escoltar-se els uns als altres és el millor aprenentatge que poden tenir. És una iniciativa molt lloable, l’enhorabona .
    Segur que els ajudarà en el seu desenvolupament i la seva vida futura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>