Museu Olímpic i de l ‘Esport. BCN Sports Film.

El dijous 3 de Maig 2018, els alumnes de 3 ESO, van poder veure una mostra de les pel·lícules que es van presentar a la Barcelona Esport Films Festival: Esport i Cinema.

El BCN Sports Film 2018 està obert a totes les produccions audiovisuals sense límit de durada que tinguin com a temàtica principal l’esport en les seves diferents disciplines o que estiguin inspirades en l’esport.

El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch ha estat la seu de la Cerimònia d’Inauguració del BCN Sports Film Festival 2018,

Són admeses a concurs les produccions audiovisuals dels gèneres d’animació, documental i ficció, tant en format de llargmetratge com de curtmetratge.

D’entre els curts que van poder veure aquest ha obtingut:

Premi a la millor pel·lícula d’animació

Dear Basketball (Estats Units, 2017) dirigida per Glen Keane i produïda per Gennie Rim (Glen Keane Productions, Granity Studios, Believe Entertainment Group), Kobe Bryant, Andrea Fairchild, Molly Carter, Dan Goodman, William H Masterson 111. Kobe Bryant ha enviat un vídeo d’agraïment al BCN Sports Film 2018. 

Després de la sessió van poder fer la visita al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

 

Un dia per gaudir de l’esport!!!!!!!!!!

Olga Pardo, professora d'Educació Física

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>