Venda de llibres de batxillerat per part de l’AFA

Com cada any l’AFA  organitza la venda de llibres de batxillerat (a l’ESO no en tenim, i els que tenim són socialitzats).

El llistat de llibres i dossiers que s’utilitzen a batxillerat us l’adjuntem en el següent enllaç. NOMÉS CAL COMPRAR ELS LLIBRES, els dossiers es pagaran al setembre a través de l’aplicació Tok App que ja vam demanar que us la descarreguéssiu. Recordeu, també, que només heu de comprar els llibres de les matèries comuns  i de les de modalitat que han triat els vostres fills/es.

LLISTAT LLIBRES I DOSSIERS

Per fer la comanda de llibres s’ha de fer a través de la web de la llibreria “El Ruc Savi” de Cerdanyola de Vallès, i l‘entrega dels llibres es farà a l’institut la tarda del dia 7 de setembre de 16 a 19h.

A continuació un donem l’enllaç a la web on es fa la comanda. Si són llibres de 1r de batxillerat heu de triar “B1” i si és 2n de batxillerat “B2”. Després una vegada dintre heu de “generar comanda” i seleccionar els llibres que voleu comprar.

LINK COMANDA DE LLIBRES

Recordeu que l’únic requisit per fer la comanda és pagar la quota de l’AFA.

Moltes gràcies i bon estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>