IMPORTANT!!: MODIFICACIÓ VIATGE FI DE CURS D’ITÀLIA

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE EL VIATGE FI DE CURS D’ITÀLIA

Degut a causes totalment alienes al centre s’ha hagut de modificar les condicions del viatge de tornada des d’Itàlia, així com la data de tornada del viatge. Així doncs us informem que:

  • L’agència de viatges ens ha comunicat que no era possible la tornada del viatge en el vaixell que havíem acordat degut a una averia del vaixell.
  • L’agència ens ha proporcionat diferents alternatives per solucionar aquest inconvenient. S’ha triat la millor de les alternatives
  • Aquesta alternativa consisteix en fer la tornada en avió, el dissabte 15 de juny al vespre, amb la companyia Alitalia des de Roma fins a Barcelona. Vol que arribaria a l’aeroport de Barcelona a les 23:15h.
  • L’arribada a l’institut s’espera la matinada del dissabte al diumenge, a les 00:30 – 0:45h, en autocar.
  • En cap cas s’ha hagut de canviar el calendari d’activitats del viatge. S’arriba 18 hores abans del previst per l’estalvi de temps en el viatge de tornada. Per tant, finalment és una millora en les condicions del viatge de tornada.
  • A més, els alumnes rebran un PICNIC extra l’últim dia del viatge, com a compensació per les molèsties.
  • Us adjuntem, en aquesta publicació, l’enllaç al document on l’empresa responsable de l’operativa del vaixell, explica la incidència.

Disculpeu les possibles molèsties ocasionades per aquest canvi d’última hora i per la forma en com hem hagut de comunicar-ho. No ha hagut temps de fer-ho en un altre format. Restem a la vostre disposició per aclarir els dubtes que tingueu.

Salutacions

La direcció del centre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>