Instruccions d’avaluació i recuperació

Benvolgut alumnat,

Portem ja 7 setmanes de confinament i volem felicitar el professorat i l’alumnat com esteu portant aquests moments tan difícils. Pel que sembla, no tornarem a l’institut fins el proper curs, i per tant, el Departament d’Educació ens ha donat instruccions per acabar el curs de manera telemàtica.

Us volem informar de com serà el final de curs i l’avaluació, per tal que rumors o informacions errònies no us portin a prendre decisions que us perjudiquin.

Els objectius són acabar el curs telemàticament, amb el mínim perjudici per a l’alumnat, i garantir el dret a la formació i a l’avaluació que teniu l’alumnat. Cal que sigueu conscients de la importància de finalitzar el curs amb el millor nivell possible, per afrontar l’entrada en el món laboral, seguir estudiant o el segon curs amb suficients garanties.

El professorat continuarà donant temari, enviant pràctiques o projectes, corregint exercicis, exàmens, treballs i dossiers, com ja ho està fent ara, a finals de maig es farà una avaluació. A començament de juny teniu dret a una recuperació de totes les UFs suspeses. Trobareu el calendari penjat a la web.

https://agora.xtec.cat/iesesteveterradas/linstitut/calendari-del-curs/

Les avaluacions de cada UF es faran de la següent manera:

  1. Les UFs començades abans del confinament ja estan avaluades o s'avaluen amb les notes posades abans del confinament si tenen prous notes per fer-ho. Les notes posades durant el confinament podran pujar la nota de la UF però no baixar-la.
  2. Les UFs realitzades durant el confinament, pertanyents a un mòdul amb totes les UFs aprovades abans del confinament, seran avaluades amb les notes posades durant el confinament, però no es poden suspendre.
  3. Les UFs realitzades durant el confinament, pertanyents a un mòdul amb alguna UF suspesa abans del confinament, seran avaluades amb les notes posades durant el confinament.
  4. Les UFs realitzades durant el confinament, pertanyents a un mòdul que no tinguin cap UF avaluada abans del confinament, seran avaluades amb les notes posades durant el confinament.

Estigueu atents a les comunicacions que fan tutors, tutores i el professorat per correu electrònic i la web del centre. Ells us aclariran dubtes i us diran com i quan recuperar les UFs suspeses.

La coordinació de Formació Professional us desitja que vosaltres i la vostra família estigueu bé i que passeu el confinament de la millor forma possible.

Calendari 3r trimestre i avaluació final

MAIG

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31


JUNY

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

3a Avaluació

Juntes d’avaluació 1a convocatòria

Període de recuperació

Juntes d’avaluació 2a convocatòria

Lliurament de notes i reclamacions.

Lliurament de notes (Butlletins)

Coordinació d’FP

Institut Esteve Terradas i Illa

Coordinació d’FP