Arts Gràfiques

Benvinguts al departament d’Arts Gràfiques

Entenem per arts gràfiques el conjunt d’oficis, coneixements, operacions i processos inclosos en el camp de l’edició impresa. Des del disseny gràfic fins a la impressió o estampació de diaris, fulletons, prospectes, etc. En el cas dels llibres i revistes el procés s’allarga fins a l’enquadernació.

Al departament d’arts gràfiques de l’INS Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat, donem formació en diferents branques del sector, impartint el CFGM de Preimpressió i el CFGS de Disseny i edició de publicacions impreses i multimèdia.

Treballem en la formació de professionals preparats del sector gràfic, amb competències tècniques avançades, amb responsabilitat, sentit crític i versatilitat, per facilitar el seu desenvolupament personal, la millora social i l’encaix en el teixit laboral del seu entorn.

La nostra divisió està formada per un equip de professors ben qualificats que en tot moment busca la millor educació del nostre alumnat per al present i pel futur, tenint en compte l’actualització permanent dels coneixements que es produeixen en la nostra societat en canvi, i és per això que comptem amb els últims equipaments (tant a nivell de maquinari com de programari) per ensenyar les darreres innovacions i oferir una formació actualitzada.

Disposem d’un ampli ventall d’empreses que permetran a l’alumnat realitzar pràctiques en els diferents àmbits relacionats amb el món visual i gràfic (disseny gràfic, producció editorial, integració web, preimpressió, impressió, pàckaging, retolació, màrketing, gestió i administració de processos, …).

Estem compromesos també amb la mobilitat transfronterera, participant en diversos projectes Erasmus, dirigits al coneixement idiomàtic i al procés maduratiu dels i les nostres alumnes.

Per a més informació contacteu amb el cap de departament Sergi Reverte: sreverte@xtec.cat@xtec.cat

INS Esteve Terradas i Illa

c/ Bonavista 70, 08940 Cornellà de Llobregat
Tel. 93 377 11 00
Fax 93 377 27 09
Pàgina web: http://www.esteveterradas.cat/

Departament d’arts gràfiques

Correu electrònic: cbaeta@xtec.cat
Cap de Departament: Carlos Baeta

Contacte amb empreses per a la realització de la formació en centres de treballs:
Grau mitjà: fct.agm@iesesteveterradas.cat
Responsable: Carlos Baeta

Grau superior: fct.ags@iesesteveterradas.cat
Responsable: Emiliano Cacho