Llibres de text 2018-2019

CFPM CUINA  I GASTRONOMIA / SERVEIS DE RESTAURACIÓ (1r curs) 

  • Restaurants & Catering, Emma Morgan. Student’s Book. Burlington Professional Modules ISBN 978-9963-51-059-7 + Workbook ISBN 978-9963-51-060-3.

® WORK BOOK i STUDENTS BOOK

  • Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-16983-83-4 Macmillan educación professional. Autors: Juan Carlos Álvarez Martínez i altres.
  • Ofertes Gastronòmiques ISBN 978-84-283-3914-8 Ediciones Paraninfo. Ana María López Alonso i altres.

RECOMANATS PEL PROFESSORAT:

  • “Preelaboración y conservación de alimentos”. Ediciones Altamar. ISBN: 978-84-15309-49-9. Autors: David Infantes, Gabriel Bartra. Versió digital altamar.es
  • “Técnicas culinarias”. Ediciones Altamar. ISBN: 978-84-15309-51-2. Autors: Josep Valle, Joan Carles Ferri, Nacho González. Versió digital altamar.es

 

 

CFPM CUINA  I GASTRONOMIA / SERVEIS DE RESTAURACIÓ (2n curs) 

  • Au service du client. Francés para cocina y restauración. ISBN 978-84-283-3968-1 Editorial Paraninfo. Autor: Arantxa Mota Iglesias.

 

CFPM FORNERIA, PASTISSERIA I CONFITERIA (1r curs).

  • “Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-16983-83-4 Editorial Macmillan professional. Autors: Juan Carlos Álvarez Martínez i altres.
  • English File Pre- Student’s Book. ISBN 978-0-19-459845-3 + Workbook ISBN 978-0-19-459822-4 Ed. Oxford. Cristina Lathan-Koening, Paul Seligson, Olive Oxenden.

 

CFPS DIRECCIÓ DE CUINA/SERVEIS EN RESTAURACIÓ (1r curs).

  • New Table for two”. Inglés para cocina y restauración. M. Milagros Esteban Garcia, Pilar Rodríguez Arancón. Editorial Paraninfo. ISBN 978-84-283-3902-5
  • “Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-683-0345-1 Editorial Edebé

 

 

CFPS GESTIÓ D’ALLOTJAMENTS TURÍSTICS (1r curs). 

  • “Formació i Orientació Laboral”. Català. ISBN 978-84-683-0345-1 Editorial Edebé
  • Marketing turístico. ISBN 978-84-28338257 Editorial Paraninfo. Autors: Carmen D. Ojeda y Patricia Marmol.
  • Estructura del mercado turístico. ISBN 978-84-28338271 Editorial Paraninfo. Autors: Lourdes Olmos y Rafael Garcia.

RECOMANATS PEL PROFESSORAT:

  • “Procesos de lavado y planchado de ropa en alojamientos. Ed. Paraninfo. ISBN: 978-84-9732-831-9. Autora Maria Carmen Mas Muñoz.

 

Descarregar en pdf