Llibres de text 2020-2021

CFPM Cuina i gastronomia i serveis en restauració 1r curs

  • Restaurants & Catering, Emma Morgan. Student’s Book. Burlington Professional Modules ISBN 978-9963-51-059-7 + Workbook ISBN 978-9963-51-060-3.

-WORK BOOK i STUDENTS BOOK

  • Preelaboración y conservación de alimentos. Ediciones Altamar. ISBN: 978-84-15309-49-9. Autors: David Infantes, Gabriel Bartra. Versió digital altamar.es
  • Técnicas culinarias. Ediciones Altamar. ISBN: 978-84-15309-51-2. Autors: Josep Valle, Joan Carles Ferri, Nacho González. Versió digital altamar.es

 

CFPS Direcció de cuina i de serveis de restauració 1r curs

  • New Table for two. Inglés para cocina y restauración. M. Milagros Esteban Garcia, Pilar Rodríguez Arancón. Editorial Paraninfo. ISBN 978-84-283-3902-5

 

CFPS Gestió d’allotjaments turística 1r curs

  • Estructura del mercado turístico. ISBN 978-84-28338271 Editorial Paraninfo. Autors: Lourdes Olmos y Rafael Garcia.
  • Recepción y reservas. Paraninfo. ISBN: 978-84-283-4085-4. Autors: Mª Estela Rodríguez del Río

*NOTA: TOT L’ALUMNAT QUE COMPRI ELS LLIBRES NOUS DE L’EDITORIAL PARANINFO TINDRÀ ACCÈS GRATUÏT ALS LLIBRES DIGITALS

 

Descarregar  pdf