Xerrada del guanyador del millor pa de pagès català 2018

A l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida juntament amb el Gremi de forners artesans de les Terres de Lleida és realitza una jornada tècnica amb el guanyador del millor pa de pagès català 2018, Josep Miquel Canut del Forn Codina de Vilaller.  Xerrada adreçada a l’alumnat de 1r i 2n de Forneria juntament amb el grup d’alumnat i professorat acollit de Perpinyà que participa al programa Pyrenée.

http://padepagescatala.org/josep-miquel-canut-millor-pa-de-pages-catala-2018/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>