Visita “Pain Party” i farinera “La Segarra”

El grup de primer del CFGM de Forneria, pastisseria i confiteria, realitza una sortida tècnica a l’escola d’Andreu Llargues de Sabadell on han pogut gaudir d’una visita guiada a l’escola i d’un taller demostratiu “PAIN PARTY”, on s’han mostrat diferents tècniques per fer pans d’exposició a càrrec del director de l’escola Yohan Ferrant i la sots directora Mari Curz.
A més a més, han visitat la farinera La Segarra situada a Maldà ,per conèixer el procés de producció de la farina i el funcionament del molí de pedra on s’elabora la farina molta a la pedra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>