Jornada dilluns, 8 d’abril

En el marc del III Congrés Català de la Cuina a Lleida, dilluns, 8 d’abril, es realitzarà una Jornada tècnica a La Llotja- Palau de Congressos de Lleida.

Aquesta jornada està organitzada per la Comissió Territorial a Lleida del “Tercer Congrés Català de la Cuina”, essent coordinada per la Universitat de Lleida, tot comptant amb la col·laboració d’experts i representants de diferents entitats relacionades amb la cuina, hostaleria i gastronomia (cuiners, restaurants, empresaris, Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, Federació d’Hostaleria de Lleida, gremis i associacions gastronòmiques, entitats i empreses relacionades amb turisme gastronòmic, administracions públiques, premsa, divulgadors, professors, investigadors, estudiants, elaboradors i indústries alimentàries, i productors agraris, entre d’altres).

 

És per això que la jornada de l’Escola serà de 9.00h a 14.30h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>