Finalistes 30a Concurs Joves Cuiners

L’edició d’enguany del Concurs de Joves Cuiners Àngel Moncusí, ha tingut com a ingredients secrets l’ànec, per l’elaboració del plat principal, i pera o poma de Lleida, per a les postres. El jurat ha avaluat als 14 participants, procedents de diferents restaurants i escoles de cuina de la demarcació de Lleida. S’ha proclamat guanyadora, la ex alumna, Isabel Sitjes Montagut del restaurant L’Antic Forn (Cervera), per les seves creacions “Seqüència de l’ànec” i “la poma del meu tros”, de postres. El segon premi ha estat per a Ezequiel Álvarez Barroso de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona, amb la presentació de “caneló d’ànec amb ceps i peres” i “bunyol de vent farcit de poma”. El guardó corresponent al millor treball de cuina ha estat per Josep Salvador Miret de restaurant Ferreruela de Lleida.

Els participants d’aquesta edició han estat: Joan Castaño del Malena, Isaac Alonso de El Celler del Segre, Isabel Sitjes de L’Antic Forn, Nicolae Brutaru del Monestir de Les Avellanes, Oscar Arànega del Bonum No Rules, Robert Canadell de L’Estel de la Mercè, Josep Salvador del Ferreruela, Wilhelm Miralles de L’Estel de la Mercè, Kevin Figueres del Unplug, Jesús Gimena del Cràpula i Raúl Padilla del Aimia. Així mateix, procedent de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, participa Eduard Pires; de l’Escola d’Hosteleria de Girona, Arnau Triola i Ezequiel Álvarez.

(Federació d’Hostaleria de Lleida)

 

 

 

 

Fotografia: defoto.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>