L’hort ecològic d’Eschotur

Aquest curs, hem endegat el projecte de l’hort ecològic per aprofundir en la cultura de la sostenibilitat i la cultura de la terra amb l’objectiu de produir aliments de qualitat alhora respectuosos amb el medi ambient i així contribuir en un estil de vida més… Llegeix més»

Sortida Balneari Vichy Catalan i galetes Trias

L’alumnat de l’Escola d’Hoteleria i Turisme visita el Balneari de Vichy Catalan, dins de la fase de finalització del projecte d’Innovació i Transferència de coneixement dins del Programa Innova FP dut a terme amb Premium Mix Group, amb una visita i explicació del funcionament de… Llegeix més»

Mikkeli (Finlàndia)

L’alumnat que participa en el projecte d’Erasmus+ de mobilitat  per a la realització de pràctiques en empresa ens saluda des de Mikkeli (Finlàndia).

Catskills 2018

Catskills és el campionat de Catalunya de formació professional on els alumnes d’ensenyaments professionals d’arreu del territori català competeixen en l’especialitat de Cuina i gastronomia i Serveis de restaurant i bar. L’edició d’enguany ha tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Girona.
Felicitats ha la… Llegeix més»