Nous sommes ici!

De Perpinyà a Lleida. L’alumnat que ha participat en l’estada formativa de la regió Llenguadoc-Roselló de França, torna a casa per primavera.
Benvingudes i benvinguts!!
 

II Jornada Eschotur-Empresa

Avui té lloc a les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida la 2a edició de la Jornada Eschotur-Empresa on les empreses del sector de l’hosteleria i turisme tenen  l’oportunitat de conèixer l’alumnat del centre. Un espai que convida a intercanviar coneixements, informació, formes… Llegeix més»

Caragol Tour Xàtiva

L’Eschotur Lleida acompanya la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) en la promoció de la festa lleidatana, en el denominat Caragol Tour, des de fa més de quinze anys. El professorat i alumnat del CFGS de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració… Llegeix més»

Aby Dieng a l’Spain Skills Madrid

L’alumna de l’escola, Aby Dieng del cicle de grau mitjà de Forneria, pastisseria i confiteria primera classificada de Forneria al Catskills 2018, inicia avui la gran experiència de participar en el Campionat Spain Skills que és celebra a Madrid del 27 al 29 de març.

Des del… Llegeix més»

Taller a la Fundació Alícia

Gal·la Pipó gaudeix juntament amb la seva companya Carolina Acosta del taller participatiu organitzat per la Fundació Alícia com a premi a la segona classificació en el concurs de joves cuiners “De la Mar als Fogons” de les 15es Jornades de la Galera celebrat a Cambrils… Llegeix més»

Cerveses de Ponent

L’alumnat de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració realitzen una xerrada i tast organolèptic guiat a càrrec d’en Josep Sala i en David Romero de Cerveses de Ponent. Ens han explicat el seu projecte en comú dins del sector de la… Llegeix més»

IV Concurs de Cuina de Truita de Riu d’Alfarràs

L’alumne de l’Escola, Eduard Pires de Moura, ha estat el guanyador del IV Concurs de Cuina de Truita de Riu d’Alfarràs, organitzat per aquesta Escola conjuntament amb l’Ajuntament d’Alfarràs.
La participació ha estat  d’11 alumnes i els finalistes: