Vinagres – Cellers Avgvstvs Forvm

Experiència pels sentits a càrrec d’Albert Roca. L’alumnat de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà combinat de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració, realitza un tast de vins i vinagres de Cellers Avgvstvs Forvm, un dels cellers amb més projecció del Penedès.

Mondial des Métiers a Lió

Els alumnes Daniel Martínez i Eric Serrano del CFGS de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració acompanyats del professor Pere Fenés són a la fira “Mondial des Métiers” a Lió en representació de la regió de Catalunya, realitzant elaboracions culinàries pròpies de casa nostra.
Durant… Llegeix més»

Dinar cloenda Jornades Gastroporc

Durant aquests dies ha tingut lloc a l’Escola les Jornades Gastroporc d’Eschoturlleida. Han estat unes jornades d’activitat intensa on l’alumnat ha aprés tècniques d’especejament i identificació de les diferents parts del porc, de preparació d’elaborats del porc com ara botifarra, botifarra d’ou, botifarra negra, llonganissa,… Llegeix més»

Masia Tero

En Teòfil Camí ens captiva amb la explicació de la història de la seva família pagesa compromesa amb la terra i els seus animals durant 8 generacions. La seva voluntat és proporcionar a la carnisseria tradicional una línia diferenciada i exclusiva de porc, oferint un… Llegeix més»

Càrniques del Plà

Dins de la setmana de la Jornada Gastroporc que és celebra a l’Escola, avui, en Joaquim Castells ens ha explicat quines son les millors parts del porc per fer-ne elaborats com llonganissa fresca, hamburgueses, pinxos “morunos”, mandonguilles, xoriç vermell fresc, xistorra, etc.
 
http://www.carniquesdelpla.com/

Formació Barista

Els cicle formatiu combinat de grau mitjà de Cuina i Gastronomia – Serveis en Restauració ha iniciat la formació Barista de la mà de Batalla Cafès amb l’objectiu d’ampliar el coneixement del rendiment al cafè i oferir un servei complet i professional als seus consumidors… Llegeix més»

Badia Vinagres – Castell de Gardeny

Judit Badia, Directora de l’empresa familiar i centenària dedicada en cos i ànima a la producció de vinagres artesans de màxima qualitat. Ja son cinc les generacions que han apostat per la continuïtat d’aquest gran producte que, res més lluny d’estancar-se, viu un bon moment. La combinació… Llegeix més»

Jornada Gastroporc Eschotur Lleida

Mitjançant les Jornades Gastroporc que s’organitzat a l’Escola volem reviure l’antic costum de matar el porc per fer-ne embotits i altres aliments, que es conservaven per tal d’abastir les famílies durant tot l’any. Durant cinc dies es realitza un seguit d’activitats dirigides a descobrir i… Llegeix més»