Gestió del Departament de Pisos

L’alumnat del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics té l’oportunitat de participar en una formació específica de Gestió del Departament de Pisos en col·laboració de diferents experts del sector. En aquesta ocasió a càrrec de la Sra. Puri Rodríguez, professional amb més de vint anys d’experiència… Llegeix més»

Spainskills

Comença a pendre forma la preparació de l’alumna de l’Escola Abby Dieng pel concurs de Spainskills de forneria de l’edició d’enguany.
 

Casal de la Dona

L’alumnat de l’Escola va participar en una demostració de cuina que va tenir lloc al Casal de la Dona de la Regidoria de Seguretat ciutadana i les polítiques per al civisme i la igualtat de l’Ajuntament de Lleida.
Els plats elaborats han estat:

Feliç dia de Sant Valentí

Els alumnes del cicle de Forneria, Pastisseria i Confiteria han realitzat les postres del dia dels enamorats amb una base de galeta sablée, crema xantilly i maduixes.
Una delícia que ens ha enamorat!

Guitart Hotels

Guitart Hotels ha presentat el seu grup hoteler a l’alumnat per tal de donar a conèixer els diferents establiments, i al mateix temps poder oferir-los-hi un entorn enriquidor personal i professional on poder desenvolupar tant les pràctiques, com futures relacions laborals. Ha estat una extraordinària… Llegeix més»

Restaurant pedagògic

Aquesta és la nova oferta de plats del restaurant pedagògic de l’Escola. T’animes a provar-los?

Perpignan (Pyrénées-Orientales )

Continuant amb un tomb per Europa, aquesta vegada alumnat del cicle de forneria i pastisseria realitzen unes estades formatives a la Ville de Perpignan, essent el centre de referència la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées–Orientales, un centre de formació professional on conviuen diferentes rames professional, tals com perruqueria, xarcuteria, pastisseria, xocolateria,… Llegeix més»

Demostració Massalcoreig

Irene Oller i Xavier Catalan, alumnes del CFGM Combinat, afeccionats del món del cafè i té, expliquen el tipus de grà i torrat, així com l’elaboració de cafès especials presentats en la competició del Concurs de Baristes que han pogut degustar. També han realitzat una… Llegeix més»