Taller d’alimentació saludable al Casal de la Dona

Taller demostratiu d’alimentació saludable a càrrec de Teresa Grau i Jonathan Fernández, alumnat del CFGS  Direcció de Cuina i Serveis, que va tenir lloc al Casal de la Dona de la Regidoria de Seguretat ciutadana i les polítiques per al civisme i la igualtat de… Llegeix més»

Desè Xup Xup Solidari

L’alumnat de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida ha participat en l’organització, elaboració i servei de la desena edició del sopar Xup Xup solidari que té com a objectiu dotar de finançament l’entitat Arrels Sant Ignasi que treballa per atendre les necessitats individuals de persones… Llegeix més»

Casal de la Dona

L’alumnat del CFGS  Direcció de Cuina i Serveis  va participar en una demostració de cuina que va tenir lloc al Casal de la Dona de la Regidoria de Seguretat ciutadana i les polítiques per al civisme i la igualtat de l’Ajuntament de Lleida. Una jornada… Llegeix més»

Bon inici de curs 2019/2020

 

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida desitja a tot l’alumnat del centre un bon curs 2019/2020

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA 4 i 5 SETEMBRE

Us informem que la prova extraordinària de setembre dels cicles de grau mitjà i grau superior és durà a terme el dia 4 de setembre, a les 10.00h. del matí. El dia 5 de setembre l’alumnat pendent de mòdul de síntesi, en cas d’haver de… Llegeix més»