Casal de la Dona

L’alumnat del CFGS  Direcció de Cuina i Serveis  va participar en una demostració de cuina que va tenir lloc al Casal de la Dona de la Regidoria de Seguretat ciutadana i les polítiques per al civisme i la igualtat de l’Ajuntament de Lleida. Una jornada… Llegeix més»

Bon inici de curs 2019/2020

 

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida desitja a tot l’alumnat del centre un bon curs 2019/2020

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA 4 i 5 SETEMBRE

Us informem que la prova extraordinària de setembre dels cicles de grau mitjà i grau superior és durà a terme el dia 4 de setembre, a les 10.00h. del matí. El dia 5 de setembre l’alumnat pendent de mòdul de síntesi, en cas d’haver de… Llegeix més»

L’Aula d’Innovació HIOPOS a Eschotur Lleida

El Departament d’Educació, la Fundació ICG i l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida presenten a l’acte d’entrega de la IV Beca ICG a la Innovació i Gestió Hotelera a Barcelona la creació de L’Aula d’Innovació HIOPOS, fent referència a la tecnologia més avançada per fer… Llegeix més»

Visita a l’Associació Alba

Visita a l’associació Alba de Tàrrega amb l’alumnat de 2n de Forneria, Pastisseria i Confiteria, 3r del cicle Combinat de Cuina i Gastronomia/Serveis en Restauració i 2n de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració on els hi han explicat a l’alumnat la tasca social… Llegeix més»

La Fundació Alícia i Sant Benet

El grup de segon de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració han gaudit d’una jornada al centre de recerca en cuina, la Fundació Alícia. Un centre que investiga productes i processos culinaris; que innova i treballa per millorar l’alimentació de les persones, amb especial… Llegeix més»