COL·LABORACIÓ AMB L’ESCOLA SANT SEBASTIÀ

Els alumnes de 3r de l’A Oberta de l’Institut vam anar a l’escola veïna a buscar dos taules del pati d’infantil i reconstruir-les. Estaven desgastades perquè la fusta que les cobria no era adequada.

Una vegada les taules al taller, les vam desmuntar, vam mesurar i retallar el diàmetre de la fusta nova de pi.

Les vam enganxar amb cargols i després les vam polir.

Les hem envernissat amb vernís protector exterior.

Fa quinze dies les vam tornar a posar al pati d’Infantil. Esperem que durin un llarg temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>