Matrícula interna CCFF

Matrícula Interna adreçada a l’alumnat que passa de 1r a 2n i repetidors del nostre centre

La matrícula del proper curs 2020/21 i degut a la situació actual, s’efectuarà de forma telemàtica des d’aquesta mateixa pàgina web, on trobareu tots els documents necessaris per a formalitzar la matrícula en format PDF editable (per emplenar-los còmodament des de casa a l’ordinador) i enviar-los en les dates previstes de matriculació (del 20 al 22 de juliol) a la següent adreça: a8043671@xtec.cat.

Important!!, A l’assumpte heu de posar exactament sense afegir cap caràcter més: Matrícula interna CCFF (copieu i enganxeu)

No s’acceptarà cap matrícula amb la documentació incompleta, formularis incomplets i sense els comprovants de pagament corresponents. Important! Quan acabeu d’omplir qualsevol formulari editable pel seu enviament, heu de imprimir-lo com a PDF per tal que ja no sigui editable i no es pugui manipular.

Documentació a trametre:

1. Full checklist

2. Sol·licitud de matrícula: Grau Mitja o Grau Superior

3. Full d’elecció de mòduls:
Instal·lacions elèctriques i automàtiques (EE10)
Gestió Administrativa (AG10)
Mecanització 2×3 (FM20)
Soldadura i Caldereria 2×3 (FM10)
Sistemes Electrotècnics i Automatitzats (EEA0)
Administració i Finances
Fabricació Mecànica (motlles i matrius) (FMB1)

4. Full i comprovant de pagament quota centre i assegurança escolar:
Cicles Formatius de GM i GS, excepte els de Fabricació Mecànica
Cicles Formatius De Fabricació Mecànica

5. Full i comprovant de pagament preu públic matrícula a la Generalitat (solament Grau Superior). Si existeix bonificació també s’ha d’aportar el document justificatiu

6. Quota AMPA. Sent soci de l’AMPA es gaudeix de un descompte del 15% en la compra de llibres a la llibreria Carlin, així com el pagament de la Orla final de cicle. Els llistats dels llibres els teniu a la WEB del centre.

7. Notes finals curs 19/20

**Per a aquest curs 2020/21 es recomana disposar d’ordinador, preferiblement portàtil per a ús personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>