Portes obertes ESO

A l’Institut El Palau enguany us obrim les nostres portes de manera virtual a causa de la pandèmia. Us oferim un tour 360º per tal que pugueu visitar les nostres instal·lacions i us apropeu al dia a dia d’un estudiant d’ESO al nostre centre.

Sabem com n’és d’important per a les famílies conèixer el nostre projecte educatiu. Som conscients que els vostres fills i filles iniciaran el proper curs un camí que pot durar fins a 6 o 8 anys si continuen la seva formació al nostre institut i trien alguna de les moltes opcions que els ofereix la nostra oferta de Batxillerat i Cicles Formatius. Per aquest motiu, hem inclòs en aquesta passejada virtual gran part d’aquest projecte educatiu que ens guia des de fa molts cursos.
Per qualsevol dubte ens trobareu a la vostra disposició al correu electrònic a8043671@xtec.cat o al telèfon 93653 16 59.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>