Presentació de sol·licituds d’escolarització a partir de l’11/06/20 per al curs 20-21 al municipi d’Esparreguera per a 2n cicle d’Educació Infantil, Primària i ESO

Les famílies que han presentat les sol·licituds en els centres educatius dins el període ordinari, han d’adreçar les seves consultes en el centre de 1a opció on han entrat la sol·licitud de preinscripció.

Aquelles famílies que no han presentat la sol·licitud en cap centre educatiu abans de l’11 de juny de 2020 s’han de fer arribar a l’adreça de correu electrònic de l’ajuntament

educacio@esparreguera.cat

Per qualsevol dubte o consulta podeu enviar un correu a aquesta adreça o al telèfon: 661.237.790

Què cal fer?

Omplir la sol·licitud de preinscripció per al curs 2020-2021 ( Enllaç al model de sol·licitud) , datada i signada , enviar-la en pdf a l’adreça de correu educacio@esparreguera.cat i annexionar la documentació següent, escanejada o fotografiada, de forma legible:

  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

  • DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si la persona sol·licitant és estrangera, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen. o DNI del nen/a si en té. o Targeta Sanitària Individual (TIS).

  • Si l’adreça de residència al·legada a la sol·licitud no coincideix amb el DNI presentat cal afegir certificat d’empadronament o volant de convivència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>