LLISTAT PREINSCRIPCIÓ ESO 2020-2021: BAREMACIÓ PROVISIONAL

Ja s’ha resolt la incidència en el llistat de barem provisional que feia que alguns alumnes que tenen la sol·licitud validada no sortissin. Podeu consultar-lo AQUÍ

Les llistes són anonimitzades d’acord amb la protecció de dades. El codi de preinscripció tindrà el format PRE20-21XXXXX i els 3 darrers números del codi de la sol·licitud. Pel que fa al nom i cognoms, estarà format per les dues primeres inicials del nom, i les del primer i el segon cognom.

Aixi mateix, podeu consultar la vostra baremació personal a l’enllaç següent:

Consulta de la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional  

Per a la consulta, es necessita:

  • El codi de la sol·licitud. Quan es pugui fer la consulta rebreu un missatge amb aquest codi a l’adreça electrònica que s’ha indicat a la sol·licitud (si no rebeu el missatge, mireu el correu brossa).
  • El número del document d’identificació personal (DNI, NIE o passaport) del tutor o tutora que s’ha indicat a la sol·licitud com a referent per fer les consultes.
Llistes de sol·licituds amb la puntuació

En aquestes llistes trobareu les sol·licituds de preinscripció ordenades alfabèticament amb la informació sobre la puntuació que ha rebut cada sol·licitud en aplicar-hi el barem. Si la sol·licitud no s’ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades es pot presentar una reclamació, del 2 al 5 de juny de 2020, a la bústia electrònica oficial del centre per correu electrònic (a8053285@xtec.cat).

El centre respondrà al correu com a justificant de recepció de la reclamació.

Si teniu qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon del centre 693803867 (de 9h a 14h).

Un cop resoltes les reclamacions, les llistes es tornen a publicar amb la puntuació de cadascuna i el número aleatori assignat a cada sol·licitud (serveix per a l’ordenació en cas d’empat).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>