A partir del curs vinent oferirem un nou CFGS a l’Institut El Castell!

Amics i amigues de l’Institut El Castell,

Esperem que us trobeu bé de salut i us fem una abraçada ben forta a totes les famílies que malauradament esteu patint moments durs…

Com dèiem, són setmanes complicades, però alhora són setmanes d’esperança i il·lusió. Avui volem compartir amb tota la Comunitat Educativa un dels moments més importants de la nostra història com a centre educatiu públic d’Esparreguera. Un moment que és fruit de l’empenta de l’alumnat, del treball del claustre d’ara i d’abans, del PAS, de les famílies i de l’esforç de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament.

I és que el curs vinent tindrem a l’Institut El Castell un Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d’Actuació Teatral. Serà l’únic CFGS d’aquestes característiques amb caràcter públic de les comarques de Barcelona i un dels dos existents a tot Catalunya. Les classes es duran a terme a l’Escola de Música i Dansa d’Esparreguera.

És un privilegi per a nosaltres l’arribada de la Formació Professional a Esparreguera, i que sigui al nostre Centre. Un institut que comença a celebrar d’aquesta manera tan i tan lluïda el 25è ANIVERSARI, que se celebrarà durant el curs 2020-21. En sentireu a parlar i…molt!

El vessant artístic de l’Institut El Castell és prou important: ja comptem amb un Batxillerat Artístic que fa una gran tasca i que dinamitza molt el Centre.

Una dels objectius que tenim per als propers cursos és millorar encara més el vincle amb la població, i tenir a casa nostra un Cicle dedicat al teatre és un motiu de joia i un gran pas endavant en aquest sentit.

Així doncs, la cultura i l’educació pública estan d’enhorabona al poble de La Passió,

SOM TEATRE, SOM EL CASTELL!

INSTITUT EL CASTELL
Esparreguera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>