Xerrada informativa i Jornada de Portes Obertes Batxillerat i CFGS Teatre

Cada any, durant el mes de maig, obrim les nostres portes per tal que l’alumnat de 4t d’ESO i Batxillerat  i les seves famílies coneguin el nostre projecte educatiu i el nostre centre, en el qual el curs següent estudiaran l’etapa postobligatòria.

Aquest curs, malauradament, això no serà possible  a causa del context social en què ens trobem arran de la Covid-19. I és que amb l’objectiu de protegir la salut de les persones interessades, tots els centres públics de la població hem decidit canviar el format presencial de les PORTES OBERTES, i substituir-lo per unes PORTES OBERTES VIRTUALS.

Podreu assistir a les xerrades explicatives del funcionament i dels projectes educatius que trobareu al nostre centre tant del Batxillerat com el Cicle Formatiu Grau Superior de Tècniques en Actuació Teatral.

Els dos centres públics de Secundària d’Esparreguera farem dues reunions telemàtiques en dies i hores diferents per tal de facilitar  la vostra assistència. Haureu d’apuntar-vos prèviament  clicant el requadre verd inferior i emplenant el formulari corresponent  i, posteriorment, us farem arribar un enllaç per a la reunió al correu que hagueu informat. La reunió es farà a través de la plataforma Meet.

El calendari i horari de l’Institut El Castell serà el següent: 

Per a Batxillerat : dia 4 de maig a les 17.30 i dia 5 de maig a les 19h.

Per al CFGS de Teatre: 13 de maig a les 18h

Per a més informació del Batxillerat Artístic (aquí) .

Per a més informació del CFGS de Tècniques en Actuació Teatral (aquí).

Per a qualsevol dubte, ens trobareu a la vostra disposició per correu electrònic (a8053285@xtec.cat) o per telèfon (937777640).

ACCEDIU AL FORMULARI PER  A REUNIÓ VIRTUAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>