Col•laborem amb la Fundació Banc dels Aliments

El passat 18 de desembre el grup de PFI Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració vam col·laborar amb la Fundació Banc dels Aliments.

Després de les jornades del Gran Recapte d’Aliments, organitzades per la fundació, calien moltes persones voluntàries per classificar les tones d’aliments recaptades.

A la nau industrial on els aliments estaven emmgametzats, hi érem moltes persones també hi havia alumnes d’altres instituts. Durant quatre hores vam estar classificant aliments: cadascú/na de nosaltres es va col·locar en una posició (oli, llet, conserves, llegums, etc.). Hi havia una cinta on s’hi abocaven unes grans caixes plenes d’aliments recollits als supermercats. En elles hi havia tot tipus d’aliments i la nostra tasca era recollir l’aliment assignat així que passava per la cinta, per empaquetar-lo en les caixes i distribuir-les més endavant entre les persones més necessitades.

Ens va agradar molt fer aquesta tasca tan solidària ja que amb el nostre temps i dedicació hem contribuït a què moltes persones puguin rebre aliments. Vam poder comprovar que el treball en equip és molt eficaç si totes les parts s’hi impliquen. També vam constatar que hi ha persones molt generoses i sensibles perquè es van recaptar tones i tones d’aliments i perquè es van poder classificar gràcies a la dedicació totalment desinteressada de moltes altres persones. Va ser una molt bona i gratificant experiència.