2a Avaluació – Els butlletins/informes de seguiment el rebran les famílies per mail

2a Avaluació – Els butlletins/informes de seguiment els rebran les famílies per mail
Degut a que l’avaluació de Batxillerat va tenir lloc el darrer dia abans de vacances, els butlletins de 1r i 2n Batxillerat s’enviaran a partir del dia 14 d’abril.

El professorat del Doctor Puigvert ha estat realitzant aquest dies les juntes de la 2a avaluació de manera virtual. Des d’avui, 1 d’abril de 2020, i durant aquesta setmana anireu rebent per correu electrònic l’informe de seguiment del vostre fill o filla. Cosa per la qual us demanem que reviseu el correu electrònic (reviseu la safata d’SPAM – per si no reconeix el domini @xtec.cat o @insdrpuivert.org-). També us demanem que, per continuar millorant el nostre sistema d’avaluació, ens retorneu les vostres valoracions contestant al mail del tutor/a.

Per qualsevol incidència en la recepció del butlletí feu mail a a8044922@xtec.cat i serà reenviat al tutor/a. Reviseu també que tinguem actualitzades les vostres dades personals (mail i telèfon) per moder millorar la comunicació amb vosaltres.

Esperem que estigueu tots bé! Ens en sortirem!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>