Jornada transversal 2019 de l’interés pedagògic del joc

Aquesta setmana va començar la Jornada tranversal 2019 centrada en l’interés pedagógic del joc, als #CiclesFormatius. 1r de #TEI de l’#insjoancoromines va organitzar la presentació amb una divertidíssima obra de teatre, recorreguts lúdics i explicacions sobre els diferents tipus de joc. Per acabar, 2n d’#AFEE va organitzar dinàmiques lúdico esportives.

Dijous i divendres va continuar la jornada transversal amb diverses activitats: taller de robòtica amb Sorgits, activitats de sensibilització organitzades per 1r de #TAPSD, visita a l’hort ecològic i sostenible de l’escola taller #Horitzó i a les activitats laborals que desenvolupen els usuaris i les usuàries al centre de treball, jocs de petanca al club de Pineda, proposta per l’organització d’ambients infantils, xerrada El refugi, partit de bàsquet en cadira de roda i sensibilització amb MIFES, creació de titelles i de nines Waldorf, entre altres.

Podeu veure més fotos a l’àlbum

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>