Nou arbre de les paraules a la BIBLIOTECA

Avui, en plena primavera de tardor, hem completat el segon arbre de les paraules, amb l’ajut d’alguns alumnes de l’optativa Biblioteca escolar i també amics voluntaris de la biblioteca, com la Marina Coronado i el Gerard Venzal, ambdós de 1r d’ESO.

20151217_142626

Les paraules que  el professorat i l’alumnat va seleccionar l’any passat per vestir aquest segon arbre són Ex-libris, ἰδέα, Sentir, Wisdom, Sourire, arrebol. Són paraules de les 6 llengües en les quals impartim les classes: Ex-libris, d’entre els llibres d’una biblioteca, paraula llatina; ἰδέα, idea o opinió en grec; sentir, en català, encara que també podria ser en castellà, el potencial dels sentiments; sourire, somriure en francès; wisdom, saviesa en anglès; arrebol, paraula castellana que indica el color vermell dels núvols il.luminats pels raigs de sol.

Aquesta és una segona i petita selecció de paraules, que formen les branques del nostre arbre lèxic i una mostra de la saba que discorre per tots els llibres de la nostra biblioteca, cercant aquells lectors que vulguin ingerir la seva pulsió vital, única, com únic és l’ús i la interpretació que cada lector en fa de les paraules.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>