Recomanacions lectores per Nadal

Recomanacions lectores a disposició de la comunitat educativa:

Volem un regal on càpiga el misteri, el drama, l’amor, la tristor i l’alegria...

 

*Per a una lectura solidària:

-El llibre de la Marató. Miscel.lània de relats i imatges, paraules i traços que tal vegada no curen, però que ajuden a trobar dreceres en el sinuós camí de les solucions.

FrontalMarato-674x1024

*Per als amants de la novel.la gràfica i el terror:

coraline

-Coraline, de Neil Gaiman. Adaptada i il.lustrada per P. Craig Russell. Ed. Rocabolsillo. Neil Gaiman, autor d’obres com El libro del cementerio o la sèrie de novel.les gràfiques Sandman, és un dels autors contemporanis més importants dins del gènere fantàstic.

*Per als qui han patit un desengany amorós:

-En pau m’ha deixat, de Núria Casas, amb pròleg de Joan Dausà. Ed. 62.Fanbooks. Irònica, sincera, divertida i sense drames, lluny de voler ser un manual de supervivència.

portada_el-pau-mha-deixat_nuria-casas_201412221419

*Per a adolescents conscienciats i que han seguit la sèrie Polseres vermelles:

EL387555

-El món groc, d’Albert Espinosa. Ed. Debolsillo. El llibre parla de com és senzill creure en els somnis perquè es facin realitat. Un llibre sobre l’amistat.

*I una molt bona recomanació des del concurs El gust per la lectura i llibre que llegiran els alumnes de 1r d’ESO de Comunicació oral. Per aquells qui creuen en la superació personal quan tot hi juga en contra:

-Diari del tot verídic d’un indi a mitja jornada, de Sherman Alexie, Edicions de 1984.DiariIndi175         “Ei, hola. Sóc en Junior, de la reserva índia de Spokane, que està situada una mica més enllà del cul del món. Vaig néixer amb més dents del compte i miopia en un ull i hipermetropia en l’altre. Duc ulleres, és clar. I sóc un friqui, també és clar. Però això tant és. Et podria haver passat a tu, pensa-hi. Jugo a bàsquet. Dibuixo. És que crec que, si dibuixo una flor, tothom entendrà que allò és una flor, mentre que, si ho escric en paraules, doncs potser no. Un dia vaig estampar un llibre de geometria al nas del meu professor i em van expulsar de l’escola. Suposo que aquí comença la meva història”.

* Per als qui van descobrir el llibre Wonder i s’han interessat per El Capítol del Julian3, el segon. Ara ha sortit el tercer llibre, Plutó.

-Plutó, de R.J. Palacio, Ed. La Campana. Plutó ens ho explica des del punt de vista del Christopher, l’amic de tota la vida de l’Auggie.A més, va amb regal incorporat.

images (1)

*Començant l’any Roald Dahl, el genial autor de relats infantils, juvenils i també per a un públic adult. Per aquelles ments una mica “rocambolesques”.

-La cata, Roald Dahl, Ed. Nórdicalibros. És un dels més brillants relats i  està bellíssimament il.lustrat. Sis persones s’asseuen a taula a casa de Mike Schofield, un corredor de borsa londinenc. Quan Schofield serveix el segon vi del sopar comenta que serà impossible endivinar quin és, cosa que un dels convidats es pren com un repte…

427cec6ae59fb7de8d0b90e122e5a889

I si voleu veure més recomanacions, no dubteu a entrar-hi al següent blog. Entre tots podem fer més recomanacions:

Blog adreçat a tota la comunitat educativa de Pineda de Mar

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>