Proves Cangur 2018

Avui 15 de nmarç tots els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO, i alguns de 4t d’ESO i Batxillerat han realitzat les Proves Cangur 2018.

És un concurs preuniversitari de matemàtiques que s’organitza en més de 30 països, amb l’objectiu d’acostar les matemàtiques als més joves i intentar despertar el seu interès.

La competició consisteix en un test de 30 preguntes. La prova s’ha de realitzar en 75 minuts (una hora i quart). Les 30 preguntes estan dividides en tres grups de deu preguntes cadascun. Les preguntes del primer grup valen 3 punts, les del segon 4 punts i les del tercer 5 punts. Cada pregunta té 5 solucions i només una és correcta.

El 17 d’abril es publicaran els resultats provisionals de les proves.

Els 15 millors alumnes de cada nivell de tot Catalunya seran convidats a l’acte de lliurament de premis que es realitzarà el dia 15 de maig al teatre Poliorama de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>