Mamma Mia!

mama_mia

Sortida de tota la Comunitat Educativa al teatre!

Teatre Tívoli (carrer Casp, 8, Barcelona)

En una idíl·lica illa grega dies abans de contraure matrimoni, una jove decideix convidar al seu pare al casament.

Però, ¿qui serà realment? Quin dels tres homes que van passar per la vida de la seva mare fa ja 20 anys l’hauria de portar a l’altar?

Així comença MAMMA MIA! La deliciosa comèdia musical que, construïda al voltant de les enganxoses i inoblidables cançons d’ABBA, ha aconseguit que 54 milions d’espectadors a tot el món s’hagin enamorat dels seus personatges, de la seva música, i d’aquesta encantadora història d’amor, d’humor i d’amistat.

Una invitació a cantar, a ballar i a lliurar-se a l’espectacle des del mateix instant en que s’aixeca el teló, gràcies a aquesta injecció d’energia positiva que torna a Barcelona per fer-nos viatjar de nou al costat més optimista i reconfortant de la vida.

MAMMA MIA! es representarà a partir de novembre de 2015 i només durant tres mesos al Teatre Tívoli de Barcelona i posteriorment iniciarà una gran gira que recorrerà les principals ciutats espanyoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>