#quedatacasa – Setmanes 14/04 al 24/04/2020

Benvolgudes famílies,

Després d’aquestes atípiques vacances, continuem adaptant les nostres mesures conforme avança aquesta situació excepcional, proposant al nostre alumnat continuar el seguiment del curs des de casa.

Tasques per als alumnes
  • Les tasques ajudaran a consolidar allò que ja s’ha treballat a l’aula i que el professorat considera que es pot realitzar de manera autònoma.
  • L’alumnat per la seva banda, haurà de fer les tasques encomanades i retornar-les al professorat corresponent.
  • Cadascun dels nostres alumnes té un correu personal amb el domini del centre, usuari@insjoancoromines.cat, el professorat ja s’ha posat en contacte amb ells mitjançant les possibilitats que ofereix la plataforma Google.
  • La informació general la trobareu a la web insjoancoromines.cat , dins dels articles etiquetats amb #quedatacasa, el hashtag que estem fent servir per referir-nos a aquesta situació extraordinària. Els enllaços a les feines són:
  • Totes aquestes mesures són de caràcter excepcional, i per tant, segons les informacions rebudes introduirem modificacions.

4t ESO

AVANT

1r BAT

2n BAT

Cicles Formatius

Recomanem, en la mesura de les vostres possibilitats acompanyar als vostres fills en aquests moments i ajudar-los en les possibles dificultats.