Convocatòria de Vaga

Convocatòria de Vaga

per Administrador/a INS Castellet -
Nombre de respostes: 0

Benvolguda família,

Els sindicats d’estudiants han convocat vaga general d’estudiants per als propers dies 16, 17 i 18 d’octubre. No obstant això, d’acord amb el que estableixen l'article 24.2 del Decret 102/2010 d'Autonomia de centres educatius i l’article 10.2 de les Normes d’organització i funcionament, que regulen l’exercici del dret de reunió, la direcció de l’Institut autoritzarà només l’exercici de vaga el divendres 18 d’octubre. Pel que fa als dies 16 i 17, és responsabilitat única dels pares o tutors legals el consentiment i la justificació de l’absència.

D’altra banda, emparats per aquesta mateixa convocatòria i en l’exercici del dret de reunió, els delegats i representants de l’alumnat al Consell Escolar han sol·licitat fer una acció reivindicativa demà a les 10:20  al pati, que s’ha autoritzat des de direcció. La participació de l’alumnat en aquesta acció és absolutament voluntària i no comportarà absència ja que es portarà a terme dins del recinte de l’Institut.

Alhora, els sindicats de treballadors han convocat vaga general per al proper divendres dia 18. En qualsevol cas, l’exercici d’aquest dret comporta que cal garantir l’establiment d’uns serveis mínims, que en el cas dels centres de secundària no asseguren el normal desenvolupament de les activitats lectives. Per tant, els agrupaments i el contingut de les classes d’aquest divendres es veuran més o menys afectats en funció del seguiment que aquesta convocatòria tingui entre els treballadors del centre.

Cordialment,

La direcció